top of page
ghform__0007_edited.png
Vær med til at bygge på et  dansk designer-brand i ind og udland, og sæt præg på byens rum. 
Bliv elev i GH Form 

GH Form søger elev til salg og markedsføring

GHform er en dansk familie ejet virksomhed der producerer inventar til byens rum.
Vi udvikler, producere, markedsføre og sælger egne produkter til byens rum. Vores produkter udvikles og tegnes i samarbejde med førende danske designere og arkitekter.

GH Forms produkter er nogle af de dyreste på marked, hvorfor vi sælger til de fineste projekter der opføres i Danmark, Norge og Sverige.

 

En elevplads hos GH Form indebære, at være en del af det samlede team der markedsfører og sælger produkter. Det helt tætte samarbejde, med vores kunder, hvor rådgivning og produktinformation er en del af hverdagen. I hverdagen kommer du, som elev hos GH Form, til at indgå på lige fod med øvrige kollegaer på kontoret og produktionen. Vi har en flad organisations struktur, så din mening og opfattelse af produkter vægter i de beslutninger der ofte træffes i fællesskab.
 

Du vil få en go oplæring af flere dygtige kollegaer og du vil sammen med en fast vejleder planlægge din egen uddannelse – gennem hele uddannelsen, du skal lave det du brænder for. Produkt fremvisning på arkitekt kontorer og fremvisning af materialeprøver på byggepladser kan blive en del af læretiden, hvis det er her man brænder for salg.

 

Vi præsenterer vores produkter i hele Danmark fra vores fabrik i Borup.
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på cwp@ghform.dk eller 40 31 09 20.
 

Med venlig hilsen

Christian Wolff Ejer, GH Form

bottom of page