top of page
Linjeafvanding_GH FORM.jpg

Tag ansvar og stil krav til dine leverandører

Bæredygtighed er et fælles ansvar, og GH Form arbejder hver dag imod et grønnere byrum. Vores linjeafvanding er produceret på eget jernstøberi på Sjælland. Vi anvender udelukkende 100% genbrugsjern ved fremstillingen af vores linjedræn. Udover dette, anvender vi 40% grøn energi til fremstilling af produkter.

Vi bestræber os på at en dag kunne fremstille vores produkter med 100% grøn energi. 

GH Form har naturligvis en åben miljø dokumentation, udført af eksterne selskaber.

Eneste danskproducerede linjeafvanding

Aquaform® er GH Forms produktprogram  for bortledning af regnvand.

 

Provice har gennem Den Europæiske Fond for Regionaludvikling — ‘Vi investerer i din fremtid’ — lavet en analyse af GH Forms produkter.

“I analysen har vi sammenlignet  GH Forms produkter/produktion med en EU-konkurrent for at kvantificere, hvor stor betydning det har at anvende 100 % genbrugsjern produceret på det GH Form ejede  støberi Ferrofoss. Konklusionen er, at det har væsentlig betydning for de samlede  miljøimpacts at bruge 100 % genbrugsjern. Carbon footprint for produktion af en linjeafvandingsrist hos GH Form er 3,58 kg CO2 og et tilsvarende produkt produceret hos en europæisk konkurrent  er 14,59 kg CO2”.

 

Til forskel for GH Form bruger en tilsvarende europæisk konkurrent 35 % genbrugsjern  og 65 % råjern og har langt mere transport. Beregningen er udført i SigmaPro LCA beregningsværktøj.

Ikoner CO2.png
Ikoner CO2_2.png
Zero Carbon Network_sort_.png
EU_logo_REG_DK.png
miljo1.jpg
Ikoner Verdensmaal_7.png

Bæredygtig energi

Den mest bæredygtige energi er den, ‘der ikke bruges’. Vi arbejder løbende på at reducere energiforbruget ved at investere i energieffektiv teknologi og optimering af energiforbruget til opvarmning og nedsmeltning af jern  i vores el-ovne.

Ikoner Verdensmaal_8.png

Vi står ved, at vi er en god arbejdsplads. Vi respekterer vores ansatte og det  ligger os på sinde at imødekomme  deres behov. Vi skaber økonomisk vækst gennem godt design og en bæredygtig produktion.

Anstændige jobs og økonomisk vækst

Ikoner Verdensmaal_11.png

Bæredygtige byer og lokalsamfund

 

Med vores bæredygtige produktion  bidrager vi positivt til de fremtidige  byrum. Godt design er bæredygtigt,  når det er værdsat. Ved at bortlede  regnvand i smukke og stilfulde linjeafvandingsriste bidrager Aquaform®  til et bæredygtigt samfund.

Ikoner Verdensmaal_12.png

Ansvarligt forbrug og produktion

 

Aquaform® har et særdeles ansvarligt forbrug af materialer, da vi udelukkende anvender genbrug fra anden produktion  på Sjælland. Vi benytter den mest miljørigtige metode til nedsmeltning af stål, når vi transformerer det til støbejern i vores el-ovne. 

bottom of page