top of page
DJI_0867.jpg

Tag ansvar og stil krav til dine leverandører

Bæredygtighed er et fælles ansvar, og vi arbejder hver dag imod et grønnere byrum. Vores produkter er produceret på eget jernstøberi på Sjælland. Vi anvender udelukkende 100% genbrugsjern ved fremstillingen af alle vores produkter i støbejern, - produkter vi også har EPD-certificeringer på.

Vi vælger altid materialer af høj kvalitet for at sikre alle produkter en lang livscyklus med fokus på miljøet, og så de kan holde til det hårde vejr i Skandinavien. Udover dette, anvender vi 40% grøn energi til fremstilling af produkter.

GH Form har naturligvis en åben miljødokumentation, udført af eksterne selskaber.

07_DSC3879.jpg

Vi er den eneste producent i Europa med EPD-certifikater på udendørsbelysning

Ved DGNB- og andre miljøcertificerede byggerier ses en stigende efterspørgsel efter produkter med EPD’er. Derfor har vi valgt at få udarbejdet produktspecifikke EPD-certificeringer på vores udendørsbelysning.

Alle vores Plazalamper samt Moai Pullertlampen er EPD-certificeret – en miljøvaredeklaration der er udviklet iht. anerkendte europæiske og internationale standarder med kravene i EN 15804. Alle vores lamper er med LED og har lavt energiforbrug 

EPD_DK_for_web_1920x1080_transparent_edi

EPD-certificeringer

En EPD er en miljøvaredeklaration der dokumenterer en byggevares miljømæssige egenskaber, den udvikles iht. anerkendte europæiske og internationale standarder. Vi har EPD-certificeringer på flere af vores produkter i støbejern. Vores produkter i støbejern har en rigtig god miljøprofil, de bliver fremstillet i 100% genbrugsjern

EPD'er anvendes til verificeret dokumentation af miljøpåvirkninger, ressourceforbrug og affaldsgenerering for et materiale/produkt/byggevare. Det er altså en deklaration – ikke en mærkning eller en miljøanprisning.

md-23136-da_Linjeafvandingsriste_Sokkelaffugter.jpg

Rist til Linjeafvanding
& sokkelaffugter

md-23136-da

md-23025-da_Blomsterkummer i Støbejern.jpg

Blomsterkummer

md-23025-da

md-23141-da_Pictoform Ledelinjer i Støbejern.jpg

Pictoform
BlindlLedelinjer

md-23141-da

md-23140-da_Moai Pullertlampe i støbejern.jpg

Moai Pullertlampe

md-23140-da

md-23138-da_Plaza Pullert.jpg

Plaza Reflekspullert

md-23138-da

md-23137-da_Plaza Pullertlampe i støbejern.jpg

Plaza Pullertlampe

md-23137-da

md-23139-da_Plaza Vej og Parklampe i støbejern.jpg

Plaza Vej- og Parklampe

md-23139-da

_DSC9838.jpg

Eneste danskproducerede linjeafvanding

Aquaform® er GH Forms produktprogram  for bortledning af regnvand.

 

Provice har gennem Den Europæiske Fond for Regionaludvikling — ‘Vi investerer i din fremtid’ — lavet en analyse af GH Forms produkter.

“I analysen har vi sammenlignet  GH Forms produkter/produktion med en EU-konkurrent for at kvantificere, hvor stor betydning det har at anvende 100 % genbrugsjern produceret på det GH Form ejede  støberi Ferrofoss. Konklusionen er, at det har væsentlig betydning for de samlede  miljøimpacts at bruge 100 % genbrugsjern. Carbon footprint for produktion af en linjeafvandingsrist hos GH Form er 3,58 kg CO2 og et tilsvarende produkt produceret hos en europæisk konkurrent  er 14,59 kg CO2”.

 

Til forskel for GH Form bruger en tilsvarende europæisk konkurrent 35 % genbrugsjern  og 65 % råjern og har langt mere transport. Beregningen er udført i SigmaPro LCA beregningsværktøj.

Ikoner CO2.png
Ikoner CO2_2.png
Zero Carbon Network_sort_.png
EU_logo_REG_DK.png
Ikoner Verdensmaal_7.png

Bæredygtig energi

Den mest bæredygtige energi er den, ‘der ikke bruges’. Vi arbejder løbende på at reducere energiforbruget ved at investere i energieffektiv teknologi og optimering af energiforbruget til opvarmning og nedsmeltning af jern  i vores el-ovne.

Ikoner Verdensmaal_8.png

Vi står ved, at vi er en god arbejdsplads. Vi respekterer vores ansatte og det  ligger os på sinde at imødekomme  deres behov. Vi skaber økonomisk vækst gennem godt design og en bæredygtig produktion.

Anstændige jobs og økonomisk vækst

Ikoner Verdensmaal_11.png

Bæredygtige byer og lokalsamfund

 

Med vores bæredygtige produktion  bidrager vi positivt til de fremtidige  byrum. Godt design er bæredygtigt,  når det er værdsat. Ved at bortlede  regnvand i smukke og stilfulde linjeafvandingsriste bidrager Aquaform®  til et bæredygtigt samfund.

Ikoner Verdensmaal_12.png

Ansvarligt forbrug og produktion

 

Aquaform® har et særdeles ansvarligt forbrug af materialer, da vi udelukkende anvender genbrug fra anden produktion  på Sjælland. Vi benytter den mest miljørigtige metode til nedsmeltning af stål, når vi transformerer det til støbejern i vores el-ovne. 

bottom of page