top of page

Mora Linjeafvandingsrist

Mora Linjeafvandingsrist er udført i kvaliteten SG-jern og kan modstå belastning fra tunge køretøjer. Risten er fastgjort til renden med en fjeder i rustfast stål. Låsefjederen er ikke synlig, når risten ligger på renden.

Linjeafvandingsristen er udformet, så kanterne af den underliggende vandrende er skjulte. Belægningen kan således ligge helt op til risten. Ved lægning i asfalt forsynes renden med en karm i rustfast stål i én eller begge sider.

Mora er udviklet i samarbejde med Sweco i Falun til Mora kommune i Sverige. Mora Linjeafvandingsrist og Belægningsflise har samme mønster. Lægges de i forlængelse af hinanden, dannes et bånd med sammenhængende mønster.

EPD-certificeret støbejernsriste

I DGNB- og andre miljøcertificerede byggerier ses en stigende efterspørgsel efter produkter med EPD’er. Derfor har vi valgt at få udarbejdet produkt-specifikke EPD-certificeringer på flere af vores produkter.

Alle vores støbejernriste er EPD-certificeret – en miljøvaredeklaration der er udviklet iht. anerkendte europæiske og internationale standarder med kravene i EN 15804. 

EPD_DK_for_web_1920x1080_transparent_edited.png
pdf-black-white.jpg
pdf-black-white.jpg
pdf-black-white.jpg
bottom of page