top of page

Plaza Pullertlampe

Plaza Pullertlampen er udviklet af GH Form i samarbejde med Henning Larsen, som har tegnet Plaza-serien. 

Pullertlampen findes i to højder. Servicering af lyskilde sker ved afmontering af det ydre støbejernshus. Isolationsklasse II.


Pullertlampen er udført i støbejern, bronze eller stål og lysåbningerne er forsynet med klar polycarbonat. Pullertlampen monteres på en dorn, som er fastgjort til fundament. Reflektorerne, der retter lyset nedad,  sikrer, at lyset er blændfrit. I Plazaserien indgår pullerter, pullertlamper, vej- og parklamper, punktafvanding og markeringssøm.

Transientbeskyttelse

Alle Plazalamper leveres med transientbeskytter for lyn- og overspændingsbeskyttelse.

Lys

Hele Plaza serien af lamper, bliver leveret med LED og DALI lysstyring. Det sikrer store energibesparelser og lyset i lamperne kan programmeres og fjernstyres til den ønskede lysstyrke i ønsket tidsrum.

Eneste producent i Europa med EPD-certifikater på udendørsbelysning

I DGNB- og andre miljøcertificerede byggerier ses en stigende efterspørgsel efter produkter med EPD’er. Derfor har vi valgt at få udarbejdet produktspecifikke EPD-certificeringer på vores udendørsbelysning.

 

Alle vores Plazalamper er EPD-certificeret – en miljøvaredeklaration der er udviklet iht. anerkendte europæiske og internationale standarder med kravene i EN 15804.
Alle vores lamper er med LED og har lavt energiforbrug.

Læs mere her 

plaza_hoj_pullertlampe_popup-11.jpg
White.jpg
EPD_DK_for_web_1920x1080_transparent_edited.png
Henning Larsen.jpg
Henning Larsen

I samarbejde med Henning Larsen

har vi udviklet Plaza-serien.

bottom of page