_DSC3370 (1)-kopi.jpeg

Blomsterkummer til byens rum

Blomsterkummer tilfører en yderligere dimension til byrummet end blot den at skulle skabe gode vækstbetingelser for blomster og planter.

Blomsterkummer 

FloraForm dansk katalog

Blomsterkummer tilfører en yderligere dimension til byrummet end blot den at skulle skabe gode vækstbetingelser for blomster og planter. De er med deres varierende størrelser, materiale og form beregnet til at indgå i det offentlige rum, som udsmykning - rumdeler, eller som sikker afspærring af byrummet. 

Blomsterkummererne er støbt med 100% genbrugsmateriale og har en lang udendørs levetid. Kummenerne af støbejern frostbestandige og tåler kraftige fysiske påvirkninger, de holder længe på fugtigheden, da vandet ikke kan diffundere gennem væggene. 

 

Har du spørgsmål til beplantning i byrum og bysikring? GH Form har mange års erfaring og er altid behjælpelige.

question-mark.png
Blomsterkumme
Jeremy Dean

Jeremy Dean blomsterkummerne kan i kraft af deres størrelse, form og vægt indgå i store offentlige rum og er velegnede til at skabe opholdsrum. Til blomsterkummerne findes planteindsatser, vandingsindsatser, og vandingssystemer, der etableres direkte i kummen.


 

  • Se produktblad

Blomsterkumme

Sinus blomsterkumme 

Denne blomsterkumme kan, udover at være rammen omkring vækster, selv skabe rum i byens rum når flere kummer stilles sammen.
 

Med Sinus kan der dannes formationer, der kan virke afspærrende og trafikregulerende for alle slags trafikanter.

_DSC3101.JPG
blomsterkumme