top of page

Blomsterkummer til byens rum

Blomsterkummer tilfører en yderligere dimension til byrummet end blot den at skulle skabe gode vækstbetingelser for blomster og planter.

075_Hedehusene Stationsplads.jpg
DSC_0916.JPG

Vores blomsterkummer i støbejern er EPD-certificeret

I DGNB- og andre miljøcertificerede byggerier ses en stigende efterspørgsel efter produkter med EPD’er. Derfor har vi valgt at få udarbejdet produktspecifikke EPD-certificeringer på flere af vores produkter.

Alle vores blomsterkummer er EPD-certificeret – en miljøvaredeklaration der er udviklet iht. anerkendte europæiske og internationale standarder med kravene i EN 15804. 

EPD_DK_for_web_1920x1080_transparent_edited.png
_DSC9766.jpg

Blomsterkummer 

Blomsterkummer er med deres varierende størrelser, materiale og form beregnet til at indgå i det offentlige rum, som udsmykning - rumdeler, eller som sikker afspærring af byrummet. 

Blomsterkummerne har en lang udendørs levetid.

Kummerne af støbejern er frostbestandige og tåler kraftige fysiske påvirkninger. De holder længe på fugtigheden, da vandet ikke kan diffundere gennem væggene

ekstern-link-black.png
ekstern-link-black.png
Matera

Matera Blomsterkummer er af støbejern og kan beplantes med op til 5 meter høje træer.
Matera urtepotter har udløbshuller i bunden og leveres desuden med plante indlæg. Matera kan bestilles med eget farvevalg og vandingssystem og planteindsats kan tilkøbes.

 

Matera-medium-size.jpg
Blomsterkumme
Jeremy Dean

Jeremy Dean blomsterkummerne kan i kraft af deres størrelse, form og vægt indgå i store offentlige rum og er velegnede til at skabe opholdsrum. Til blomsterkummerne findes planteindsatser, vandingsindsatser, og vandingssystemer, der etableres direkte i kummen.


 

Mangler du BIM-filer af vores produkter til dit næste projekt?
Kontakt os på tlf.
+45 59 44 09 90 eller mail@ghform.dk

Sinus blomsterkumme 

_MG_7967_kopi_edited.jpg

Denne blomsterkumme kan, udover at være rammen omkring vækster, selv skabe rum i byens rum når flere kummer stilles sammen.
 

Med Sinus kan der dannes formationer, der kan virke afspærrende og trafikregulerende for alle slags trafikanter.

bottom of page