top of page

Vi brænder for det, og det har vi gjort i 25 år

Vi har en vision om et trygt og grønt byrum med fokus på kvalitet, design og bæredygtighed.

Vi er et dansk familie-ejet firma, der startede i Holbæk på Sjælland hvor det første jernstøberi blev drevet. I dag har vi vores egen fabrik i Borup på Sjælland hvor produkter til byens rum bliver fremstillet. 

Corporate Social Responsibility

I GH Form ønsker vi at have indflydelse, og dermed ansvar på forhold i samfundet der medvirker til at skabe værdi og øget livskvalitet for mennesker i byrummet og på vores arbejdsplads.

De sidste fem år har GH Form især arbejdet med strategier for miljøet, både i forbindelse med produktfremstilling og med bortskaffelse/genanvendelse af produktet efter endt levetiden.

GH Form's produkter er langtidsholdbare, bæredygtige og af høj standard - hvilket bidrager til at skabe et godt byrum for borgerne og de besøgende. Vores produkter er nemme at montere og kræver et minimum af vedligeholdelse.

Vi betragter Norden som vores hjemmemarked, og sælger alle varer direkte til slutbruger og leverer produktet på det tidspunkt de skal anvendes på pladsen.

Udover eget jernstøberi benytter GH Form en række leverandører der er førende på deres fagområde, og vi lægger vægt på at de kan håndterer sociale og miljømæssige problemstilinger, og overholder arbejdstagerrettigheder.

Alle medarbejdere i GH Form er sikrede overenskomstmæssige løn og arbejdsvilkår efter Dansk Industris overenskomst. Udover fastansatte medarbejdere, deltager begge virksomheder i uddannelses og studeaktiviteter, i form af elever fra forskellige uddannelser i forbindelse med studieopgaver, praktikophold og besøg.

I lokalsamfundet vil GH form fremstå eksemplarisk og engageret ved at bidrage til lokale foreninger, og aktiviteter for at opretholde livet i byen. Ydermere har vi pligt til at sikre det omgivende miljø kan forblive rent - hvilket kræver en miljøgodkendelse og tilsyn af miljøstyrelsen. 

Vi samarbejder med

Skærmbillede 2019-05-28 kl. 08.31.13.png
Skærmbillede 2019-03-27 kl. 20.22.46.png
WERK.jpeg
Skærmbillede 2019-03-27 kl. 20.26.33.png
Henning Larsen Logo.jpg
urban nordic.jpeg
Arkitema .jpg
Skærmbillede 2019-03-27 kl. 20.25.25.png
Skærmbillede 2019-03-27 kl. 20.27.35.png
_DSC1002.jpg

Vil du vide mere om os?

Tak for din henvendelse, vi vender tilbage hurtigst muligt.

_DSC3408.jpg
bottom of page