top of page

Plaza Lampe

GH Form har i samarbejde med Henning Larsens Tegnestue udviklet en vej-og parklampe serie til Plaza serien. Lampen i støbejern er støbt i ét stykke i kraftig godstykkelse. Lyset er inddækket med slagfast polykarbonat, og Plaza lampen er særdeles modstandsdygtig overfor hærværk.
 

Plaza Vej- og Parklampe findes i højderne 3600 mm, 4700 mm og 7200 mm i såvel ubehandlet som behandlet udgave. Lampen fås tillige i en behandlet stålrørsudgave i højderne 2600, 3600, 4700 og 7200 mm.
 

Transientbeskyttelse

Lamperne leveres med transientbeskytter for lyn- og overspændingsbeskyttelse.

Lys

Hele Plaza serien af lamper, bliver leveret med LED. Det sikrer store energibesparelser og lyset i lamperne kan programmeres og fjernstyres til den ønskede lysstyrke i ønsket tidsrum.


I Plazaserien indgår pullerter, pullertlamper, vej- og parklamper, punktafvanding og markeringssøm.

Eneste producent i Europa med EPD-certifikater på udendørsbelysning
I DGNB- og andre miljøcertificerede byggerier ses en stigende efterspørgsel efter produkter med EPD’er. Derfor har vi valgt at få udarbejdet produktspecifikke EPD-certificeringer på vores udendørsbelysning.

Alle vores Plazalamper er EPD-certificeret – en miljøvaredeklaration der er udviklet iht. anerkendte europæiske og internationale standarder med kravene i EN 15804. Alle vores lamper er med LED og har lavt energiforbrug.

Læs mere her 

 

EPD_DK_for_web_1920x1080_transparent_edited.png
Henning Larsen.jpg
Henning Larsen

Plaza Lampen er tegnet af Henning Larsen

Henning Larsen Logo.jpg
bottom of page