top of page

Plaza Reflekspullert

Plaza Reflekspullert er udviklet af Henning Larsen i samarbejde med GH Form. Den er udført i støbejern som leveres ubehandlet eller overfladebehandlet. Den leveres også i en udgave af stål, der kan galvaniseres eller males.
 

Pullerten monteres på en dorn, som er fastgjort til fundament og er udstyret med refleksbånd i slidserne. Pullerten leveres som standard med brudsikring. Plaza Reflekspullert kan leveres i udgave med lås til nedlægning eller til demontering. Endvidere findes en demonterbar variant af pullerten af stål beregnet til brandveje.
 

Pullerten kan nivelleres, således at den kan sættes i lod uden at fundamentet rettes op. Plaza pullerterne findes i to størrelser, 900 og 550 mm, og de indgår i Plazaserien, der tillige omfatter pullertlamper, vej- og parklamper og punktafvanding.

Eneste producent i Europa med EPD-certifikater på udendørsbelysning
I DGNB- og andre miljøcertificerede byggerier ses en stigende efterspørgsel efter produkter med EPD’er. Derfor har vi valgt at få udarbejdet produktspecifikke EPD-certificeringer på vores udendørsbelysning.

Hele Plaza-serien er EPD-certificeret – en miljøvaredeklaration der er udviklet iht. anerkendte europæiske og internationale standarder med kravene i EN 15804.

Læs mere her 

EPD_DK_for_web_1920x1080_transparent_edited.png
Reflekspullert934.jpg
bottom of page